Психотерапија

За возрасни

Ако сте над 20 години и сакате да ги надминете проблемите со:

 • Депресија
 • Нервоза, агресија, анксиозност
 • Несоница
 • Неконтролиран апетит
 • Историја на насилство семејно и сексуално насилство
 • Смрт на близок човек, развод, промена на работно место
 • Преживеан стрес
 • Мигрена
 • Професионален стрес
 • Напади на паника
 • Проблеми во сексуалноста
 • Недоразбирања со партнерот
 • Суицидни мисли

Јавете се и видете што можеме заедно да направиме.