Психотерапија

Сеанси, Групни терапии и Групи

Секоја сеанса е 45 – 60 минути

Секоја сеанса се закажува во време удобно за вас и за мене

Сеансата може да биде еднаш или два пати неделно, еднаш месечно – се зависи од проблемот , од финансиската можност и времето.

Ако не можете да се јавите на закажана сесија одложете ја еден ден порано.

За да закажете јавете се на 00 389 47 255 531 или на 071 823 639 или пишете на е-маил ekvilibrium_com@yahoo.com .

Ако не можете да се јавите на закажана сесија одложете ја еден ден порано.

Процедурата за закажување на сеанса за online е иста

Ако имате прашања пред да закажете сеанса слободно пишете ни или јавете се.

Задоцнувањето на сеанса се на ваша сметка.

Еднаш месечно се спроведуваат бесплатни групи во кои може да се запознаете подобро со психотерапијата. Обично овие групи се со 8-10 луѓе и се спроведуваат во договорен викенд. Овие групи се експериментални и немате никакви обврски да станете наш клиент и да учествувате во други групи.

Еденаш месечно се спроведуваат групи кои се тематски и задлабочени во однос на израснување на личноста и во нив учествуваат наши клиенти или луѓе кои се запознаени со процесот во група. Овие групи продолжуваат 3 до 4 часа и се спроведуваат во викенд удобен за учесниците.

 • Депресија
 • Нервоза, агресија, анксиозност
 • Несоница
 • Неконтролиран апетит
 • Историја на насилство семејно и сексуално насилство
 • Смрт на близок човек, развод, промена на работно место
 • Преживеан стрес
 • Мигрена
 • Професионален стрес
 • Напади на паника
 • Проблеми во сексуалноста
 • Недоразбирања со партнерот
 • Суицидни мисли

Јавете се и видете што можеме заедно да направиме.